Известие

Collapse
No announcement yet.

сензор за дъжд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
    окей, начи дърпаш лоста за пръскалките леко и тя почва да пръска яко поне няколко секунди и ти отива течността за няма никакво време а тя е скъпаа... затва какво се прави - забележи, че лоста има два режима единят е описаният преди малко а другият е - задържаш лоста дръпнат малко повече време и вече контрола е твой колкото време дърпаш - толкова време пръска или съответно като си махнеш ръката пръскалките спират само трябва да го задържиш дръпнат малко повече те тва е
    Благодарско за информацията, другият път като се видим бирата е от мен!!!
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщение
      Благодарско за информацията, другият път като се видим бирата е от мен!!!
      на някоя среща на 166 ще се видим
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

окей, начи дърпаш лоста за пръскалките леко и тя почва да пръска яко поне няколко секунди и ти отива течността за няма никакво време а тя е скъпаа... затва какво се прави - забележи, че лоста има два режима единят е описаният преди малко а другият е - задържаш лоста дръпнат малко повече време и вече контрола е твой колкото време дърпаш - толкова време пръска или съответно като си махнеш ръката пръскалките спират само трябва да го задържиш дръпнат малко повече те тва е
        Ех мани , мани това наистина е изненада и доста спестени литри за напред !
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
          Ех мани , мани това наистина е изненада и доста спестени литри за напред !
          Алфа Ромео винаги крие по една две изненади и не е задължително да са неприятни
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Колеги да кажа, че датчика работи. Той управлява времевия период , както и бързината на движение. Като бях командировка от Търново да Варна валя и там го пробвах. В началото включих една степен надолу, чистачките направиха мах и спряха. От Търново започна да ръми и се включиха, слаби махове на голям интервал, викам си а дано да работи. И ето ти засили се дъжда а чиастачките усилиха маха и намалиха времето. Някъде към Шумен запраска яко и чистачките се побъркаха, направо свят им се зави . Като покарах по магистралата взе че намаля и даже престана. А те милите първо почнаха със времеви интервал като го увеличаваха с намаляване на дъжда и накрая спряха за малко почивка.
            Е те тва си е кеф, направо супер.
            sigpic
            Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
            АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Колеги при мен си работи само времевото пускане. Имам синьото око с кабелите към него. Изключвам повреда в лоста за превключване защото преди половин година монтирах круйз и смених ръчките. Преди това също не работеше сензора като доста съм ровил и със старите и със новите ръчки. Уви окото не заработва. Работи само времевият превключвател. Къде другаде може да има проблем
              ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW

Comment

сензор

колеги един специалист ми каза,че ако е свалян акумулатора губи тази функция и трябва да се обучи за да проработи,но още несъм го пробвал това чудо,ако имате мнение по въпроса споделете.благодаря.
                Алфа Ромео 159

Comment

Не ми се вярва. Ходих при колега който си беше свалил акумулатора за зареждане. Сложи го само да ми покаже как действа сензора. Системата заработи без никакви допълнителни настройки. При прокарване на ръката през синьото око или при напръскване с вода чистачките заработваха. В останалото време стояха леко повдигнати в режим на готовност.
                  ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW

Comment

Първоначално публикувано от alfa156jtd Покажи съобщение
                    колеги един специалист ми каза,че ако е свалян акумулатора губи тази функция и трябва да се обучи за да проработи,но още несъм го пробвал това чудо,ако имате мнение по въпроса споделете.благодаря.
                    "специалист" няма такова нещо тука при Ланча Либра има такива моменти със стъклата на вратите - там се препрограмират до гмт и дмт при нашите коли такъв филм няма
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

И при мен нeщо не сработва...най-лошото и че днес сутринта като го махнах не успях да го сложа отново...Горните чопови се счупиха.Как да го сложа обратно...нещо с лепило ли?
                      __________________________________________________ ___
                      Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100

Comment

Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщение
                        И при мен нeщо не сработва...най-лошото и че днес сутринта като го махнах не успях да го сложа отново...Горните чопови се счупиха.Как да го сложа обратно...нещо с лепило ли?
                        __________________________________________________ ___
                        Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100

пиши лично на колегата Лъки - мисля че той знае доста по въпроса
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

сензор

ами този специалист беше от бмв сервиз
                          Алфа Ромео 159

Comment

Поне при мен сваляне на акумолатора не оказа влияние, или не му е необходимо обучение. Както беше казал колегата hightroller първата позиция след изключено активира сензора и чистачките правят един мах и остават леко нагоре. След това ако се напръска с вода почва да работи. Ако всичко е наред то може самия сензор да е сдал багажа, трябва някой разбиращ да го провери и замери. Капачето е за добра визия и евентуално за защита от пипане и удряне на сензора, но може да си работи и без капаче. Ако е отлепен целия сензор от стъклото тогава незнам как става.
                            sigpic
                            Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
                            АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
                            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

чавето ем е прав ем не е има ги степените до края надолу по лоста [COLOR="Silver"]

)
                              Скоростите си ги има, но изчезва пускането с интервал. От врътката където се наглася времето на интервала се настройва чувствителността на сензора.
                              Това исках да кажа.

Comment

Има ли някой възможност да снима този сензор? Искам да видя дали го има при мен, защото на първо положение чистачките работят и без дъжд т.е. само че през по голям интервал.
                                Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

Working...
                                X